Επισκεφθείτε μας και δεν θα χάσετε!!

Η εταιρία Varoutsos Motorsport, παρέχει υπηρεσίες συντήρησης- επισκευής αυτοκινήτων από το 1977, με βασικό άξονα την αξιοπιστία και την ασφάλειά σας, στις πιο οικονομικές τιμές!! Το σύγχρονο συνεργείο της εταιρίας μας, διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα τα οποία είναι συμβατά με όλους τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να αναλάβει το Service του αυτοκινήτου σας, καθώς η πολυετής εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση μας καθιστά πρωτοπόρους στο χώρο της αυτοκίνησης.

Δωρεάν έλεγχος σε 10 σημεία!!!

Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε για να επωφεληθείτε το δωρεάν έλεγχο του αυτοκινήτου σας, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας!

Πλήρη διάγνωση με E-OBD.

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος μας βοηθάει να λύσουμε προβλήματα βλαβών, που σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο σε δοκιμές και ελέγχους.

Δωρεάν έλεγχος και διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ

Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε τον Δωρεάν προ-έλεγχο για να περάσετε το ΚΤΕΟ !

Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων - Κ.Ε.Κ

Αναλαμβάνουμε τη χορήγηση της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων, η οποία γίνεται μετά από λεπτομερή έλεγχο καλής λειτουργίας του καταλυτικού μετατροπέα και του κινητήρα του αυτοκινήτου.

Πέραν της εξειδίκευσής μας στην OPEL, η πολυετή εμπειρία μας, μας καθιστά ειδικούς και στις υπόλοιπες οικογένειες αυτοκινήτων.