fbpx

Υγραεριοκίνηση

Η Varoutsos MotorSport, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην υγραεριοκίνηση (LPG). Το υγραέριο είναι πλέον διαδεδομένο, και αποτελεί ένα αποδεκτό και εναλλακτικό καύσιμο στον τομέα του αυτοκινήτου. Το εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι σε θέση να σας συμβουλέψει για το κατάλληλο σύστημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το συνεργείο μας είναι εγκεκριμένο συνεργείο για την τοποθέτησης υγραερίου!

Οικονομία

  • Βενζίνη
  • Υγραέριο

Συγκρίνοντας τις τιμές της βενζίνης με τις τιμές του υγραερίου και λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές επιδόσεις που απορρέουν από τα χαρακτηριστικά τους, τα αυτοκίνητα υγραερίου είναι κατά 60% πιο οικονομικά από αυτά τις βενζίνης.

Ασφάλεια

Ασφάλεια LPG

Η υγραεριοκίνηση σας  προσφέρει 100% ασφάλεια, αφού πειράματα,έρευνες και στατιστικές έχουν αποδείξει οτι σε περίπτωση ατυχήματος η δεξαμενή υγραερίου απομονώνεται από το σύστημα.

Περισσότερες Πληροφορίες

Οικολογία

eco-fuel

Οι εκπομπές CO2 των υγραεριοκίνητων οχημάτων είναι χαμηλότερες έως και 20% συμβάλλοντας έτσι στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Οφέλη υγραεριοκίνησης

1

Τοποθέτηση υγραερίου σε όλους τους τύπους οχημάτων με βενζινοκινητήρες.

2

Αυτονομία λόγω δυνατότητας επιλογής καυσίμου (εναλλαγή χρήσης βένζινης-υγραερίου).

3

Ασφάλεια (100% συγκριτικά με το ντεπόζιτο της βενζίνης), οικονομία και μέγιστη απόδοση.

4

Προσιτό κόστος μετατροπής και ελκυστική τιμή αγοράς σε σχέση με την αμόλυβδη.

5

Γρήγορη και άμεση απόσβεση του κόστους μετατροπής κυρίως για οχήματα που διανύουν αρκετά χιλιόμετρα ημερησίως εντός ή εκτός πόλης.

Το υγραέριο είναι καύσιμο:

Οικονομικό

Καθαρό

Εναλλακτικό

Η μονάδα μας διαθέτει άδεια εγκατάστασης εγκεκριμένη από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και προσφέρει πιστοποιημένη εγκατάσταση, συντήρηση και service για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε; Επισκεφθείτε μας για να σας δώσουμε όλες τις απαντήσεις!!

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η εταιρία μας εγκαθιστά ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγραερίου της εταιρίας LOVATO. Τα συστήματα υγραερίου της LOVATO εκπροσωπούν μία από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στο υγραέριο. Χάρη στην ένταξη νέων χαρακτηριστικών, τα συστήματα αυτά έχουν φτάσει ένα αξιοσημείωτο ορόσημο όσον αφορά το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πάνω από 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα ανά τον κόσμο, εξοπλισμένα με συστήματα αερίου LOVATO, είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας ενός προϊόντος, που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και εύκολη εγκατάσταση.
LOVATO VAROUTSOS ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
1

Μονάδα Πλήρωσης

Η μονάδα πλήρωσης μπορεί να τοποθετηθεί στον προφυλακτήρα ή μέσα στο πορτάκι, δίπλα από την τάπα της βενζίνης. Υπάρχουν δύο τύποι μονάδας πλήρωσης. Η εξωτερική και η εξωτερική αποσπόμενη.

2

Πολυβαλβίδα

Η πολυβαλβίδα τοποθετείτε στη δεξαμενή και φροντίζει για τη σωστή πλήρωση (80 %) της δεξαμενής, αλλά και τη σωστή τροφοδοσία του εξαερωτή. Η πολυβαλβίδα επιλέγεται σύμφωνα με τον τύπο της δεξαμενής. Υπάρχουν τέσσερις τύποι πολυβαλβίδων.

3

Δεξαμενή

Η δεξαμενή επιλέγεται σύμφωνα με το μέγεθος της ρεζέρβας ή τον διαθέσιμο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Οι δεξαμενές διατίθενται σε τρείς τύπους και η πλήρωσή τους με υγραέριο γίνεται έως 80% της χωρητικότητάς τους.

4

Κεντρικός Διακόπτης

Ο κεντρικός διακόπτης μας δίνει τη δυνατότητα αλλαγής καυσίμου με ένα πάτημα. Τα φωτεινά LED πάνω στο διακόπτη υποδεικνύουν την ποσότητα υγραερίου στην δεξαμενή.

5

Εξαερωτής

Ο εξαερωτής εξαερώνει και ταυτόχρονα υποβιβάζει την πίεση του αερίου, χρησιμοποιώντας το ψυκτικό υγρού του κινητήρα και την υποπίεση της πολλαπλής.

6

Φίλτρο

Φιλτράρει το υγραέριο που βρίσκεται πλέον σε αέρια φάση. Τα φίλτρα FSU και FSU/MAP περιλαμβάνουν αισθητήρες, με τους οποίους υπολογίζεται η πίεση και η θερμοκρασία του αερίου. Επίσης, στο φίλτρο FSU/MAP υπάρχει και αισθητήρας πίεσης πολλαπλής (MAP).

7

Μπεκ

Τα μπεκ καθοδηγούνται από τον εγκέφαλο για να ψεκάζουν τη σωστή ποσότητα αερίου σε κάθε κύλινδρο.

8

Εγκέφαλος

Ο εγκέφαλος λαμβάνει πληροφορίες από τους αισθητήρες και παρέχει παραμέτρους για τη σωστή λειτουργία του αερίου, καθοδηγώντας τα μπεκ του αερίου στους σωστούς χρόνους ψεκασμού. Όλοι οι εγκέφαλοι LOVATO διαθέτουν συνδυασμένο ψεκασμό αερίου-βενζίνης, για την προστασία των βαλβίδων του κινητήρα.

Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε, για να ενημερωθείτε, από το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αν είναι δυνατή η εγκατάσταση υγραερίου στο όχημά σας.

Η Δουλειά μας